user_mobilelogo
facebook_page_plugin

stokerijHaus AussenTraditie en vakmanschap

De Brennerei (stokerij) is sinds 1842 in Rockeskyll gevestigd en ook vandaag de dag nog volop in bedrijf. De onderneming is in handen van Ing. Klaus Herrmann en de vijfde generatie Neuerburg, in de persoon van mevr. Anette Neuerburg. Sinds jaar en dag is de verfijnde korenbrandewijn een begrip in de wijde omtrek.

Door het veranderen van smaak- en drinkgewoontes veranderen ook de producten van de Brennerei. Er is naast de vertrouwde Korenbrand nu ook een grote diversiteit aan fruit- en kruidenlikeurenAquavit ’s en seizoens producten. Het assortiment bevat een twintigtal verschillende producten met allen als basis de korenbrandewijn. De Rockeskyller Brennerei mag zich met recht specialist in hoogwaardige sterke dranken noemen.

Plaketten 1A fc027a0bSinds 2006 is de Rockeskyller Brennerei ook de enige “Obstverschlussbrennerei” in de Vulkaan Eifel. Fruit wordt doormiddel van strenge controle en eerste klas brandtechniek omgezet in een hoogwaardige, gegarandeerde kwaliteit vruchtenbrandewijn. De vruchtenbrandewijn of Obstbrände bevatten geen kunstmatige toevoegingen en suiker.

Door duidelijk management, moderne technieken, kwaliteitscontroles, ervaring en vakmanschap streven wij naar een hoogwaardig product. De dranken vallen al enige jaren in de nationale prijzen; de gouden, zilveren en bronzen Prämierungsstelle DLG. 

De rondleidingen in onze Brennerei; “ De Historische Kornbrennerei” of “De Moderne Obstbrennerei”, geven u een kijkje in de keuken van onze productie. Natuurlijk hoort daar  het proeven van enige drankjes bij. De rondleidingen zijn te reserveren voor groepen van 10 tot 50 personen en duren 1 tot 2 uur. Beide  rondleidingen zijn, op aanvraag, ook in het Nederlands te volgen.

U kunt onze producten bekijken en eventueel bestellen op: kaufen - per eMail / per Telefon. Let wel, bestellingen kunnen alleen in de regio Vulkaan Eifel geleverd worden. Verder kunt u ook dagelijks onze dranken verkrijgen in de Brennereiwinkel. Voorproeven is altijd mogelijk.

Wij hopen als kleine familieonderneming uw interesse gewekt te hebben en u op een of andere manier van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

handtekening 01handtekening 02

 

Rockeskyller Brennerei
Neuerburg GmbH & Co KG

Dorfstraße 43
54570 Rockeskyll

Telefon: 06591 / 44 50
Telefax: 06591 / 98 21 01

Gesundland
daun
eifelsteig
eifel
adv vulkan
Advertentie
ph-48
PH 48