user_mobilelogo
facebook_page_plugin

01 felsenhofHet kleinschalige familiepark ligt in het hart van de Vulkaaneifel waar de uitgestrekte bossen, schilderachtige stadjes, diepe kratermeren en smalle riviervalleien het beeld bepalen.

 

01 center parcs eifelMidden in een unieke vulkanisch natuurgebied en op circa tweeënhalf uur van Eindhoven ligt Center Parcs Eifel. In de zomer kunt u hier komen wandelen en fietsen, in de winter trekt u erop uit met de ski's. Puur vakantieplezier in een schitterend decor. En wie liever een dagje in het park blijft, kan zich uitleven in talloze sporten en attracties.

01 haus wiesengrundOnze Bauernhof beschikt over 8 vakantiewoningen in verschillende soorten. 

 

 

01 landalOp Landal Wirfttal ruikt u het direct: de frisse lucht stroomt u tegemoet. Niet voor niets is dit het gebied van Luftkurort Stadtkyll. Op nog geen twee uur rijden van Maastricht en gelegen in een echt natuurpark.

 

01 waldferienparkHet Waldferienpark ligt aan de rand van het idyllische stadje Gerolstein in een met loof en naaldbomen beboste omgeving midden in de Vulkaaneifel. De Vulkaaneifel is een schitterend gevarieerd landschap waar de uitgestrekte bossen, schilderachtige stadjes, diepe kratermeren en smalle riviervalleien het beeld bepalen van dit gebied in het middelgebergte wat loopt van 400 tot 750 m. Op het ruim opgezette park staan uitsluitend vrijstaande bungalows met veel privacy, rust en een prachtig uitzicht. Het park is het gehele jaar geopend.

01 bungalowpark gerolsteinEen paar km buiten het toeristische stadje Gerolstein vindt u het gelijknamige bungalowpark Gerolstein. Op 16 km ten westen van Daun en op 34 km vindt u het gezellige stadje Ulmen. Het vakantiepark bestaat uit 80 vrijstaande bungalows, waarvan u er één bewoont op een eigen stuk grond. De bungalows staan aan de rand van het park waardoor u voldoende privacy heeft.

Gesundland
daun
eifelsteig
eifel
adv vulkan
Advertentie
ph-48
PH 48