­

vulkanhof ziegenkaese

Van geit tot kaas van dichtbij
Op aanvraag laten wij bij een rondleiding graag onze boerderij en onze kaasmakerij zien, ook kunt u kennismaken met onze geiten.
De prijs voor een rondleiding is 8,- Euro per persoon, echter met een minimum van 80,- Euro. Een rondleiding duurt ongeveer 1,5 uur en wordt afgesloten met een lekkere kaasproeverij in de boerderijwinkel.
Neem bij belangstelling telefonisch of per e-mail contact met ons op. Boerderijrondleidingen moeten minstens 3 weken van tevoren geboekt worden.
 
Open boerderijrondleidingen
Van de geit naar de kaas 
Hierbij krijgt u boeiende informatie over geitenhouderij, het melken, jonge geitjes, melk en kaas. De rondleiding wordt afgesloten met een kaasproeverij.
Kosten: Kinderen tot 10 jaar gratis, 10-14 jaar 4,00 euro en volwassenen 8,00 euro. Duur van de rondleiding: ca. 1,5 uur.
Aanmelden op 02676/8462 of 06573/9148 of e-mail: hoffuehrungen(at)vulkanhof.de 
 
icon info groen Website: Vulkanhof
 
01 hofladen   02 hofladen
 
 

Advertentie

milieusticker

Milieusticker

Een Milieusticker voor Duitsland kunt u online aanvragen op milieusticker-duitsland.nl. Wij leveren de officiële milieusticker, op basis van uw autogegevens. Op basis van uw kenteken bepalen wij of u een groene, of gele sticker nodig heeft.
LEES MEER

 

Advertentie

01 ph 48

Webdesign PH-48

Paul Habets helpt kleine bedrijven en instellingen met het realiseren van hun visitekaartje op internet. Een aantrekkelijke vormgeving is het belangrijkste uitgangspunt bij het maken van de website. Evenwicht tussen tekst en beeld is in belangrijke mate bepalend voor het succes van een site. Wij verzorgen tegen een redelijke prijs, een heldere en goed vormgegeven website met als basiselementen: uw logo en een tekst over uw producten en/of diensten.
LEES MEER

 

Advertentie

Gesundland

Vulkaneifel

Wij willen dat u gezond blijft. En dat niet alleen thuis maar ook op vakantie. Bij ons in GezondLand Vulkaaneifel vindt u ongerepte natuur en speciale arrangementen voor uw gezondheid en ontspanning.
LEES MEER

 

Wandelen

01 lieserpfad

Lieserpfad

In twee dagen op het Lieserpad langs de Lieser van Daun naar Manderscheid en naar Wittlich wandelen.
LEES MEER

 

Wandelen

eifelsteig

Eifelsteig

De Eifel - een landschap gecreëerd door de strijd van de elementen. Vuur en water hebben het gebied gevormd, de wind heeft het gesneden. In het midden komt de Eifelsteig het lange afstandspad.
LEES MEER

 

Wandelen

wandernbonn

WandernBonn

Schon als Kind waren meine Eltern mit uns fast jedes Wochenende in der Eifel. Meist ist eine befreundete Familie mit deren Kindern mitgefahren und wir haben so gemeinsam die Sonntage in der Eifel verbracht und waren viel unterwegs.
LEES MEER

 

Natuurpark

geopark

Natuurpark Vulkaneifel

Het Natuurpark Vulkaneifel en Geopark Vulkaneifel. Onderweg in het land van de maaren en vulkanen. Een landschap met middelgebergte in het hartje van Europa.
LEES MEER

 

Heeft u vragen? mail ons. CONTACT

 

­